Zaalverhuur

Feesten en Partijen

Bent u jarig heeft u een jubileum of wat voor reden dan ook om een feestje te geven, bij ons bent u van harte welkom om dit feest te vieren.

Wij beschikken over een groot podium vanaf waar een band of DJ de muziek kan verzorgen. Ook beschikken wij over een beamer met scherm die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld herinneringen te tonen.

Er is bij ons heel veel mogelijk en van alles kan in overleg.

Kinderpartijtjes kunnen op de woensdag middag  gevierd worden. Uiteraard kan dit in overleg ook op een andere dag. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ontvangst met een zakje chips of snoep , onbeperkt limonade en poffertjes met een ijsje. Hierbij zijn nog extra dingen te boeken om uw feestje compleet te maken.

Hier een overzicht van wat wij u kunnen aanbieden:

Schmink feestje:

De kinderen worden geschminkt en op de foto gezet.

Disco feestje:

Als de kado’s zijn uitgepakt en de kinderen hebben gesnoept en gedronken gaat de dansvloer open. De DJ draait leuke liedjes en je mag ook liedjes aanvragen. De disco lichten maken het feest compleet!

High tea feestje:

Lekkere hapjes, diverse broodjes, thee en sapjes!

U kunt uw feestje geven in De Nieuwe Boet met minimaal 8 kinderen. Wilt u op een andere dag of tijdstip is er in overleg heel veel mogelijk.

Kinderfeestjes

Vergaderen en Teambuilding

De Nieuwe Boet is ook een uitstekende plaats om te vergaderen. U kunt met een grote groep bij ons terecht, maar ook voor kleinere gezelschappen zijn er voldoende mogelijkheden.

Wij beschikken over een beamer die u kunt gebruiken voor evt presentaties tijdens de vergadering. Wilt u tijdens uw vergadering een lekkere lunch of naderhand een buffet? Wij kunnen van alles voor u verzorgen.

U kunt uw vergadering ook uitbreiden met bijvoorbeeld een kano tocht door het mooie Waterland of een wandeling in de prachtige omgeving.

De omgeving is uitermate geschikt voor teambuildings activiteiten.

De Nieuwe Boet is de ideale locatie voor uw bruiloft. Wij zijn een officiële trouw locatie waar u de plechtigheid zowel binnen als buiten kunt laten plaatsvinden.

U kunt bij ons een mooi feest geven.

Wij beschikken over diverse contacten die ook voor de innerlijke mens zorgen. Denk daarbij aan de bruidstaart, een barbecue, een buffet of een goed verzorgde lunch. Uiteraard kunt u ook zelf met suggesties hiervoor komen.

De omgeving van De Nieuwe Boet is ook uitermate geschikt voor het maken van een mooie fotoreportage. Dat kan in het dorp zelf, met diverse idyllische doorkijkjes. Of met een boottocht door het waterrijke Varkensland.

U kunt een afspraak met ons maken om de locatie te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Ook het vieren van uw feest ter ere van uw huwelijks jubileum is een mogelijkheid, ook hiervoor geldt kom gerust eens langs.

Bruiloften

DJ

Voor de muzikale omlijsting van uw feest of evenement kunnen wij u in contact brengen met diverse DJ’s

Zij maken van elk feestje een muzikale belevenis.

Of het nou gaat om de hedendaagse muziek, muziek uit de 50s en 60s of bijvoorbeeld een kinderdisco, wij kennen een geschikte DJ voor uw feest.

Contactgegevens:

De Nieuwe Boet Bezoekadres:
Dorpsstraat 64a Kanaaldijk 33a
1454 AN  Watergang 1454 AA  Watergang
  dorpshuiswatergang@gmail.com
  020 - 436 12 53

Gezocht:

vrijwilligers om de bar te draaien en activiteiten te organiseren

Mail naar dorpshuiswatergang@gmail.com

Zaalverhuur

Bekijk de mogelijkheden


Vind ons leuk en laat daar een recensie achter!